Entegro Kft

Magunkról röviden, tőszavakban

Múlt

Az Entegro Kft. magyar magánszemélyek tulajdonában lévő gazdasági társaságként alakult meg több mint 25 éve. A kezdetektől kiemelt figyelmet fordítottunk munkatársaink megbízható szaktudására, folyamatos szakmai továbbképzésére.

Jelen…

Az elmúlt több mint két évtizedes munkánk során kapott visszajelzések, valamint az ISO 9001 követelményrendszer szerinti elégedettségmérések értékelése alapján kijelenthetjük, hogy ügyfeleink kiszámítható, multivendor informatikai vállalatként tartanak számon bennünket.

Minőségi szolgáltatásainkra való törekvésünk jegyében üzemeltetési szolgáltatásaink az ITIL szabályrendszerén alapulnak, melyhez a kiszámítható és hatékony munkavégzés biztosítása végett ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszert működtetünk.

Megfontolt gazdálkodásnak köszönhetően az elmúlt éveket mindig pozitív eredménnyel zártuk – biztosítva ezzel a közbeszerzési eljárásokon való részvétel egyik alapfeltételét. Az Entegro Kft. a 218/2011. Kormányrendelet 12. § (1) bekezdése alapján végrehajtott nemzetbiztonsági ellenőrzés eredményeként felvételre került a biztonsági követelményeknek megfelelt ajánlattevők jegyzékére is.

Jövő…

Társaságunk megszerzett tapasztalata és a szakembereink gyakorlatára alapozva stratégiánk középpontjában, hogy egyre több minél nagyobb projekteken önállóan megmérettesse magát. Reméljük, hogy szolgáltatásainkkal, szakembereink szakmai hozzáértésével, megbízhatóságával minél szélesebb körben részesei lehetünk elsősorban a hazai informatikai fejlesztéseknek.